×

Onur Arı’yı radara aldılar!

Eskişehirspor’un parlayan yıldızı Onur Arı’nın talipleri artmaya başlıyor. Tarsus ve Pazarspor’un ardından Süper Lig’den ise Galatasaray ile Sivasspor’un da Onur’u takibe aldığı öğrenildi.

Eskişehirspor’un golcülerinden Onur Arı, dikkatleri üzerine çeken isimlerin başında geliyor. Gol krallığında iddiasını devam ettiren 21 yaşındaki forvet oyuncusu, 29 maçta süre alarak rakiplerin filelerini 12 kez havalandırarak dikkatleri üzerine çekti. Başarılı futbolcuyu ise birçok ligden takımların izlemeye aldıkları öğrenildi. Yerli forvet sorunu yaşayan Galatasaray ve Sivasspor’un Onur Arı için kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı iddia ediliyor.
 
İsteyenler vardı
Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Onu Arı ile ilgilenen takımların arasında TFF 2. Lig’den de takımlar yer alıyor. Ligin sezon arasında bilindiği gibi Tarsus İdman Yurdu, Onur Arı ile ilgilenmişti. Ayrıca, ligdeki bir diğer rakip Pazarspor’da devre arası transfer döneminde Onur’u radarına almıştı. Aynı zamanda Onur Arı’nın menajeri Erkan Zengin de o dönem bu transfere sıcak bakmayan isimlerden birisiydi.
 
Resmi teklif yok
Siyah Kırmızılı kulübün Başkanvekili Erkan Koca da Onur Arı hakkında çıkan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Başkanvekili Koca, “Zaman zaman isimleri transfer dedikodularında çıkan futbolcularımız için henüz kulübümüze ulaşmış resmi bir teklif yok” şeklinde konuştu.
 
Onur Arı’nın bu sezonki performansı:

Maç     Gol      SK       KK      Dakika

29          12          8             -           2562