×

Ölüm kalım senesinde Eskişehirspor'u yalnız bırakmayın!

Yeni sezon öncesinde takımı değerlendiren ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten kaptan Onur, "taraftardan isteğimiz bizi ölüm kalım senemizde yalnız bırakmamasıdır” dedi.

Geçtiğimiz sezon takım kaptanı olan Sezgin Coşkun’un  futbolu bırakması ile birlikte hem takım kaptanı hem da takımın en tecrübeli ismi olan Onur Bayramloğlu yeni sezonla ilgili düşüncelerini açıkladı. Lige iyi hazırlandıklarını söyleyen Onur Bayramoğlu “Takım olarak çok iyi çalışmalar yaptık. Hem fiziksel hem zihinsel gereken yüklemeler yapıldı. Eskişehir'deki fiziken yoğun kampların ardından , daha çok taktik çalışmak ve hazırlık maçları oynamak için Afyon'a gittik. Gerek teorik, gerek pratik çalışmalarımızı yaptık. Kamp iyi geçti” dedi.

Kaptan Afyon’da da olumlu işlerin olduğunu belirterek “Takımın pozisyon bilgisi ciddi düzeyde arttı. Hocamızın takıma yaklaşımı genç yaş ortalamasındaki takımımızda iyi bir karşılık buluyor ve olumlu işleri ortaya çıkartıyor. Herkesin fikrini ifade edebildiği, toplantılarda görüşlerini belirtebildiği bir ortam yaratıldı ki bu da saha içinde herkesin sorumluluk almasına; daha güvenli ve bilerek futbol oynamasına yol açıyor” dedi.

Bayramoğlu ekip olarak çok çalıştıklarını belirtip “Bütün arkadaşlarım olarak amacımız; geçtiğimiz sezonlarda hakemlerce yenilen haklarımızın, senelerdir çektiğimiz acının, akıttığımız tüm gözyaşı ve terin karşılığını almak. Sadece başarılı anlarda ortaya çıkan sahte destekçilerin maskesini düşürmek ve gerçek Eskişehirsporluları mutlu etmektir. Bunu başarabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ SEZON”
Kaptan Onur Bayramoğlu son olarak da “Kamptaki hazırlık maçlarımız oldukça verimli geçti. Hocamızın bize verdiği taktiklerini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Hazırlık maçlarında sert ve zor bir ligin bizi beklediğini gördük. İç sahada stadyum ve seyirci avantajımızı da kullanıp daha baskılı, topa sahip olduğumuz, taraftarı tatmin edecek bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Her tür şartta yanımızda olan taraftardan isteğimiz bizi ölüm kalım senemizde yalnız bırakmamasıdır” dedi. (İstikbal)