×

O parayla Eskişehirspor'un borçlarını öderim!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, düzenlediği basın toplantısında Osman Taş'a yüklendi, Taş'ın tazminatını cebinden ödeyerek kendisini kovması durumunda alacağı para ile kulübün borçlarını ödeyeceğini söyledi

Eskişehirspor için gergin günler bitmek bilmiyor. Osman Taş'ın "bu kulübe en büyük zarardır" diyerek eleştirdiği Teknik Direktör Fuat Çapa'dan, yine Taş'ın söylediği "tazminatını cebimden ödeyeceğim yeter ki gönderilsin" ifadelerine sert yanıt geldi. 
Fuat Çapa düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “Osman Taş’ın tazminatımı ödeyecek gücü varsa, bunun yerine FIFA dosyalarımızı kapatalım veya aylardır maaş alamayan kendi futbolcularımıza personelimize, sağlık ekibimize, şoförümüze, malzemecilerimize ve teknik ekipteki arkadaşlarımıza verelim. Ben istemiyorum. Tazminat ücretini kendisi ödeyeceğini söyledi, bu rakamı ödesin. Ben bu para ile Toko dosyasını kapatıp, kulüp çalışanlarının alacaklarının bir kısmını ödemeye hazırım. Zarar veriyor kelimesi bana çok ağır geldi, bunu hak edip etmediğimi camianın ve kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.”