×

Mustafa Akgören: Şoktayım!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Ankaraspor karşısında alınan yenilginin ardından "oyuncularımı tanıyamadım, şoktayım" ifadelerini kullandı

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Ankaraspor karşısında alınan yenilginin ardından "oyuncularımı tanıyamadım, hayal kırıklığı yaşıyorum, şoktayım" ifadelerini kullandı. 
Maçı değerlendiren Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören “Rakibimiz Ankaraspor tam dişimize göreydi. Maçtan önce çok umutluydum. Beraberliğe üzüleceğimiz maçtan puan bile alamadık. Hala şoktayım. Oyuncularımı tanıyamadım. Tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadım. Lige kötü başlamak hiç de iyi olmadı” dedi.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Akgören bugün top başı yapacak olan oyuncular ile bir araya geleceğini belirterek “Pazartesi akşamı tesislerde toplanacak olan takımla bir araya geleceğim. Bir kere artık bizim oyuncular genç değil. Bu ligde üçüncü sezonları. Bunu bilmeleri gerekli. Bu mücadele onlara hiç yakışmadı. Gerekli uyarıları yapacağım” şeklinde konuştu.