×

Mustafa Akgören: Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören açıklamalarda bulundu. Gündemi değerlendiren Akgören, kulübe kimsenin sahip çıkılmadığını dile getirdi.

Eskişehirspor haberleri

Destek göremiyoruz
Kulübe hala destek verilmediğini söyleyen Akgören, “1965 kampanyası ve hatıra bilet kampanyası maalesef hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Forma ve maske satarak kulüp masraflarını çıkarmaya çalışıyoruz. Sürekli kendi aramızda paralar topluyoruz. Biz ve başka bir ekibin cebinden vere vere ödenecek ve döndürebileceği bir kulüp değil burası. NE yazık ki hiçbir şekilde destek görmüyoruz” dedi.

Resmi teklif gelmedi
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, transfer gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Akgören, “Bilal Ceylan için Fenerbahçe Kulübü nabız yokladı Mehmet Özcan, Bedirhan Altunbaş, Buğra Çağlıyan ve Doğukan Ünal gibi isimleri bazı takımlar yokluyor ancak onlara da teklif gelmedi. Menajerler maalesef bu tarz dedikodular çıkarıyor” ifadelerine yer verdi.

Görüşme sürüyor
Eskişehirspor’un genç forvet oyuncusu Metehan Altunbaş’ı isteyen LASK Linz ile Siyah-Kırmızılı yönetimin görüşmeleri sürüyor. Henüz anlaşmanın sağlanmadığını belirten Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, “Avusturya ekibi LASK Linz’den Metehan için ciddi bir teklif aldık. Görülmelerimiz devam ediyor. Ancak transfer henüz sonuçlanmadı” şeklinde konuştu.
 
Akılları karışıyor!
Eskişehirspor’da forma giyen genç futbolcuların transfer haberleri gündeme gelirken, bu yüzden bazı sıkıntıların meydana geldiği öğrenildi. Adları Süper Lig’le anılan futbolcuların, kafalarının çok fazla karıştığı ve transfer haberlerinden etkilendiği öğrenildi. Özellikle bazı futbolcuların, Eskişehirspor yönetimiyle yolu çıkmaza sokmaya başladığı belirtildi.