×

Mustafa Akgören: Eskişehirspor'un yeri burası değil

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Boluspor ile oynanan karşılaşma öncesi ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Ligdeki son maçları olmasının nedeniyle çok zor bir gün geçirdiğini söyleyen Akgören ayrıca iç transfer hakkında da açıklamada bulundu.

Eskişehirspor haberleri

Çok zor bir gün oldu
ES TV’ye konuşan Akgören, “Benim için çok zor bir gün oldu. Lige veda ettik. Biz her maçımıza kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Gönül isterdi ki tüm maçlarımızı kazanalım. Ama durumu biliyorsunuz, olanakları görüyorsunuz. Eskişehirspor’un yeri burası değil. Eskişehirspor’un bu durumlarda olmasına bunları yaşamasına inanın yüreğim dayanmıyor. Çok üzgünüz, küme düştüğümüz için” dedi.

Kalacaklarına inanıyorum
İç transfer hakkında da konuşan Akgören, “Bir basın toplantısı yapacağım ve her şeyi anlatacağım. Zor günlerden geçiyoruz ve bu 1 seneyi değerlendireceğim. İç transferle ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Sözleşmesi sona eren oyuncularla görüşüyoruz. Kendilerinin kariyer planlama yapmak istediğini biliyoruz. Tahmin ediyorum ve inanıyorum hepsi takımda kalacak. Bu konuyu da en kısa zamanda netliğe kavuşturacağız” ifadelerine yer verdi.