×

Mustafa Akgören: Eskişehirspor’da iyi günler yaklaşıyor

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, kulübün geleceği hakkında oldukça umutlu konuştu. Kötü günlerden geçtiklerini söyleyen Akgören, iyi günlerin de yaklaştığını belirtti.

Eskişehirspor sevdalısı Kaan Kuş, Başkan Mustafa Akgören’i işyerinde ziyaret ederek, Akgören ile Youtube kanalına röportaj gerçekleştirdi. Minik Kaan, Siyah-Kırmızılı kulübün başlatmaya hazırlandığı fidan kampanyasına destek oldu. Kaan yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’umuza fidan kampanyasında destekte bulunduk. Herkesi fidan kampanyasına desteklemeye davet ediyorum” dedi.
 
Umutlu konuştu
Kaan’a forma hediye eden Başkan Akgören, “6 ay sonra Eskişehirspor 2. Lig’de olacak. Bir sezon sonra inşallah tekrar bu lige dönmek için elimizden geleni yapacağız. Kötü günlerden geçiyoruz. İyi günler yaklaşıyor. Karanlık tünelin ucundaki ışığı gördük. Yavaş yavaş çıkacağız bu tünelden. Biraz sabretmek lazım, biraz çaba sarf etmek lazım. Zamanla 2-3 sene camia sabreder, bu makamda olursak inşallah çok farklı şeyler konuşacağız” ifadelerini kullandı.
 
Lansman yapılacak
“Transfer tahtasının açılmasını çok istiyoruz” diyen Akgören, “Tahtayı açarsak, mevcut futbolculara takviye yaparak gelecek sezon şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Eskişehirspor’un geliri yok. Eskişehirspor’a taraftarından başka sahip çıkan yok. Projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Bu projelerle hem Eskişehirspor’un geçmişini toparlayacağız, hem de geleceğini yeni baştan tasarlayıp planlayacağız. Son projemiz Token ve fidan. Token’in ilk etabı çok başarılı oldu. Üç dört ay sonra ikinci etabı başlayacak. İkinci proje hatıra ormanı. 8 Nisan gibi ilk lansman yapılacak. İlk hatıra ormanı hayata geçecek. Çok ciddi bir kampanya hazırlıyoruz” dedi.