×

Murat Diri maça böyle davet etti!

Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Denizlispor'u konuk edecek. Bu maçın taraftarlar için ayrı bir önemi var. Murat Diri bu maç için bakın ne mesaj verdi...

Eskişehirspor 18 Şubat Pazartesi günü sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Ligin 2. yarısında transfer yasağını kaldırarak büyün bir sorunu geride bırakan ve 2 maçını kazanan Es Es için bu maç başka bir önem taşıyor. Eskişehirsporlular hem lideri devirmek istiyor hem de sezonun ilk maçında deplasmanda yaşanan taraftar rezaletinin cevabını vermek istiyor. Es Es'te Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Diri bu maç için sosyal medya hesabından bu duyuruyu yaptı.

İşte Murat Diri'nin yazdıkları:

Beyler Denizli maç biletleri satışa çıktı. Kombinesi olmayanlar, son güne bırakmadan biletlerini mutlaka alsın.

Bu maçı yeneriz yeniliriz. Ama otobüslerimizi taşlayan ve sahadaki 15-22 yaş arasındaki çocuklara kümeye diye bağıran 3-4 bin kaynaşıktan intikam alacağız.

İNTİKAAM..!

Semt semt, sokak sokak, ilçe ilçe.. En büyüğünden en küçüğüne, en ücra köşesindekinden en merkezdekine, tüm Eskişehir ve Eskişehirspor sevdalısı olan herkes ama herkes haber salın eşe dosta; bu maç 3 puan maçı değil. Görülmesi gereken bir hesabımız var.