×

Murat Diri Eskişehirspor yönetimine bunları söyledi!

Eskişehirspor'un Altınordu deplasmanında aldığı ağır mağlubiyetten sonra taraftar yönetime ateş püskürdü. Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri de yönetime istifa çağrısı yaptı.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor bir türlü bitmeyen yönetim krizinden dolayı bir türlü düzlüğe çıkamazken futbolcular da sashada istenileni veremeyince takım TFF 1. Lig'in dibine demir attı. Lige -6 puan ile başlayan Es Es çıktığı 4 maçta sadece 1 puan alabildi. Altınordu karşısında da ağır bir yenilgi alınınca Siyah Kırmızılı taraftarlar  yönetime ateş püskürdü. 

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri yaptığı paylaşımda, “İyi niyetten şüphe duymadık ama olmuyorsa olmuyordur. Susamam artık. Eskişehirspor zarar görüyorsa biz susmayız. Susamayız.. Biz Eskişehirspor’un Neferleriyiz. 30.08 tarihinde söylediğimi tekrarlıyorum: Bu zamana kadar sürekli camiayı bir arada tutmaya çalıştım. Hep mücadele ettim. Umutlarımı hep diri tuttum yitirmek istemedim. Ama gelinen noktada umutlarım kursağımda kaldı. Yönetim kendi içinde bile karar alamaz hale geldi. Bu şartlarda Es Es için fayda beklemek hayal olur” dedi. Murat Diri ayrıca "Eğer yapılabiliyorsa İptal edilen kongre kararı yok sayılıp 19 Eylülde kongre yapılmalıdır. Zaten -3 puan silmeyi de kesin yedik. -8 olarak Menemen maçına çıkacağız. Altınordu maçı bi umut bütün camia bekledi ancak olmadı. Herkes taşıdığı sorumluluğun farkına varmalı.." diyerek yönetimi kongreye gitmesi için uyardı.

Taraftarlar ise sosyal medya üzerinden Başkan Osman Taş’a yüklendi. Bazı taraftarlar Taş’ı istifaya davet etti.