×

Murat Diri: Sabırsızlıkla bekliyorum

Eskişehirsporlu iki tribün lideri Murat Diri ve Erkan Koca, Cumhur İttifakı adayları tarafından verilen yemekte söz alıp, bunları söylediler

Eskişehirsporlu futbolcular, yöneticiler ve tribün liderleri ile gerçekleşen buluşmada konuşan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri yaptığı açıklamada, “Burhan Sakallı başkanımız ile hayalini bile kuramadığımız, UEFA ön eleme maçında Marsilya deplasmanına gitmiştik. Başkanımızın dediği gibi inşallah tekrar nasip olur. İnşallah Muttalıp’tan tekrar uçakları kaldırıp Avrupa kupalarına gideceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Sizler de inşallah üzerinize düşen görevi fazlasıyla yapar, çalışır, Eskişehirspor armasını Avrupa’da yer almasına katkı sunarsınız” dedi.

Eskişehirspor’u uçuracağız

Eskişehirspor taraftarının otobüs sorununa değinen Eskişehirspor Altes Tribün Lideri Erkan Koca, “Yıllarca deplasmanlara giderken kapı kapı dolaşıp otobüs arıyoruz. Başka şehirlerde, belediyeler tribün liderleri ne kadar otobüs isterse istesin veriyorlar. O şehirlerde otobüs var ama içini dolduracak taraftar yok. Eskişehir’de taraftar var ama otobüs verecek belediye yok. İnşallah 1 Nisan’dan sonra bunu aşacağız. İnşallah Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u uçuracağız” diye konuştu.