×

Murat Diri: Eskişehirspor Başkanının yapamayacağı görülüyor

Nefer Tribün lideri Murat Diri Afyon galibiyetinin ardından Eskişehirspor'un kongre kararı alınması yönünde açıklamada bulunmuştu. Diri son yaptığı açıklamada ise, “Mevcut başkan önümüzdeki sezonun planlamasını yapamaz. Yapamayacağı da görülüyor” diyerek kongre kararı alınmasını istedi

Eskişehirspor kongresi yapılmalı
Diri; “Bizler yönetim kurullarıyla dertli insanlar değiliz. Eskişehirspor için yapılan yanlışlara ses çıkarmaya devam edeceğiz. Ligde kalmayı garantiledikten sonra söyleyeceklerimizi söyledik” ifadelerini kullandı. Kongre kararının alınmasını söyleyen Diri, “Gelinen noktada mevcut başkan önümüzdeki sezonun planlamasını yapamaz. Yapamayacağı da görülüyor. Eğer ki yapacağına inansaydık. Kendimize yapılanı da yutardık” dedi.

Eskişehirspor'u düşünüyoruz
Diri yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizler Eskişehirspor menfaatleri gereği geçtiğimiz kongre sürecinde Kaan Ay’ı destekledik. Eskişehirspor için olması gereken o günlerde öyleydi. Bizler Kaan’ı destekledik diye yanlışlarını söylemekten geri duracak değiliz. Bu bugün Halil Ünal olsa da değişmedi. Mesut Hoşcan’da da Sinan Özeçoğlu’nda da değişmedi. Nebi Başkan’da da değişmedi. Bizler yönetim kurullarıyla dertli insanlar değiliz. Eskişehirspor için yapılan yanlışlara ses çıkarmaya devam edeceğiz. Lig de kalmayı garantiledikten sonra söyleyeceklerimizi söyledik. Yine Eskişehirspor’u düşünerek böyle hareket ettik.” 

Kongreye gidilsin
“Bizler yönetim istediğimiz gibi olur biz ne dersek o olur düşüncesinde değiliz. Bizler Eskişehirspor menfaatlerine ne doğruysa onun yanında yer alırız. Gelinen noktada mevcut başkan önümüzdeki sezonun planlamasını yapamaz. Yapamayacağı da görülüyor. Eğer ki yapacağına inansaydık. Kendimize yapılanı da yutardık. Bizler Eskişehirspor için cezalar yattık sesimiz çıkmadı. Bu yüzden en kısa zamanda kongreye gidilip. Önümüzdeki sezon için planlama yapılmalı ve gelecek bir ekip varsa yapılanma için daha geniş bir zaman bulmalı. Eskişehirspor menfaatleri için söyleyeceklerimiz ve duruşumuz asla değişmeyecektir.”