×

Kazım Kurt’tan büyük müjde

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kurt, son olarak Vadişehir Mahallesinde gerçekleşen vatandaş buluşmasına katıldı. Vadişehirli hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kurt spor salonu ve yüzme havuzu müjdesi verdi

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Kurt, son olarak Vadişehir Mahallesinde gerçekleşen vatandaş buluşmasına katıldı. Vadişehirli hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Kurt spor salonu ve yüzme havuzu müjdesi verdi.
 
Vatandaşlarla buluştu
Alan çalışmaları ve vatandaş buluşmaları ile sık sık hemşehrileri ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu kez ‘Muhabbet Lazım’ diyerek hemşehrileri ile buluştu. Vadişehir Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmaya, Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen, muhtar azaları, 26 sitenin yöneticisi ve temsilcisi ile çok sayıda esnaf katıldı. Başkan Kurt, Vadişehirli hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi. Notlar aldı.
 
Gelişen bölge
Başkan Kurt, Vadişehir’e spor salonu ve yüzme havuzu yapacaklarını açıkladı. İhalesini yaptıklarını kaydeden Başkan Kurt, “Ekonomik kriz etkilemezse umarım seneye spor salonunuz ve yüzme havuzunuz da bitecek. Şehir Okullarının karşısındaki arsaya güzel bir park, içine de spor salonu ve yüzme havuzu yapacağız” diye konuştu.