×

Karşılığı bu olmamalıydı!

Eskişehirspor, TFF 1. Lig’in 19’uncu haftasında Adanaspor ile Afyon’da karşılaştı ve bu kritik maçtan 1 puan çıkardı. Özellikle ikinci yarıda rakibi karşısında net pozisyonları değerlendirmeyen Şimşekler, sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

Eskişehirspor haberleri... Maçın 6’ncı dakikasında Adanasporlu Furkan Özçal, kale çizgisinde topu dışarıya yolladı ve mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Eskişehirspor maçtaki ilk pozisyonuna 41’inci dakikada girdi. Ani gelişen atakta, Furgan, sağ kanattan bindiren Feyzi’ye pasını aktardı. Feyzi bekletmeden topu cezası içinde bekleyen İbrahim’e gönderdi. İbrahim’in kafa vuruşu dışarıya çıktı.

İkinci yarı etkiliydik

İlk yarının son dakikasında ise gelişen Eskişehirspor atağında Furgan Polat, topu ceza sahası içine yolladı. Mete Kaan müsait pozisyonda topu sol çaprazdan dışarı yolladı ve maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf Eskişehirspor’du. 53’üncü dakikada Furgan Polat sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içine yolladı. Mehmet Özcan topa dokunmada gecikti ve meşin yuvarlak auta çıktı.

Net fırsatlar kaçtı

62’nci dakikada Alperen orta sahada aldığı topu ceza sahası dışına kadar getirdi. Çektiği şut az farkla dışarıya çıktı. 68’inci dakikada Es Es’in kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Halil’in kafa vuruşu dışarıya çıktı. 75’inci dakikada Furgan, Mehmet Feyzi’ye pasını aktardı. Müsait pozisyonda Mehmet topu ayağından aştı. Daha sonra kaleye şutunu yollayan Mehmet, çerçeveyi bulamadı.

Alperen golü bulamadı

Mücadelenin 83’üncü dakikasında ani gelişen Eskişehirspor atağında Mete Kaan, pasını Alperen’e aktardı. Alperen ceza sahası içinden kaleye yolladığı topu kaleci son anda kurtardı. 88’inci dakikada Bagayoko’nun sol kanattan açtığı ortaya iyi yükselen M’Billa’ya Ekrem izin vermedi. Son dakikalarda iki takımda aradığı golü bulamadı ve kritik 90 dakika başladığı gibi sona erdi.