×

Karacabey - Eskişehirspor: 1 - 2 (Maç sonucu)

Eskişehirspor, TFF 2. Lig'de ilk hafta mücadelesinde deplasmanda Karacabey'i 2-1'lik sonuçla geçerek 3 puana ulaştı

Eskişehirspor, TFF 2. Lig maratonundaki ilk mücadelesinde deplasmanda Karacabey'i 2-1'lik sonuçla geçerek 3 puana ulaştı. Karacabey M. Fehmi Gerçekler Stadı'nda oynanan karşılaşma ES TV'den canlı yayınlandı.
Eskişehirspor karşılaşmanın 16. dakikasında Onur Arı'nın golü ile 1-0 öne geçti. Ardından 33. dakikada Onur Arı bir kez daha sahneye çıktı ve ekibimizin 2. golünü kaydetti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 2 - 0 Eskişehirspor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda 77. dakikaya gelindiğinde Karacabey bir penaltı kazandı ve Berk Ali Nızam penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi gelmedi ve Eskişehirspor TFF 2. Lig'deki ilk maçından 2-1 üstünlükle ayrılarak lige 3 puanla "merhaba" demeyi bildi.
Bu sonuçla Eskişehirspor ligde şu an için 4. sırada bulunuyor.

>KARŞILAŞMANIN TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN<


Eskişehirspor'un ilk 11'i
Eskişehirspor'un Karacabey Belediyespor karşısındaki ilk 11'i şu isimlerden oluşuyor

Cengiz Alp Köseer
Hasan Ulaş Uyğur
Sezgin Coşkun
Onur Arı
Tolga Yakut
Berkay Tanır
Cihangir Çağlıyan
Utku Kızılkaya
Buğra Çağlıyan
Eren Altıntaş
Bartu Göçmen

Yedekler
Efehan, Muhammet, Doğukan, Onurhan, Arda, Göktuğ, Melih, Kaan, Çmer 


Macera yeniden başlıyor
Eskişehirspor ve camiası için yıllar sonra 2. Lig macerası yeniden başlıyor.
15 yıl aradan sonra TFF 2. Ligde yoluna devam edecek Eskişehirspor, sezonun perdesini 5 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayla açacak.

2. LİGDE İLK SINAV
Teknik direktör Cem Karaca ve ekibi nezaretinde bugün sabah yapacağı son antrenmanın ardından, öğleden sonra takım otobüsü ile deplasman seferine çıkacak Eskişehirspor’da, hedef sezona puan ya da puanlarla başlamak.

BEYAZ GRUPTA ZORLU YARIŞ
Transfer yasağı, sözleşmesi biten ve alacakları ödenmediği için serbest kalan oyuncular yüzünden, 2. Ligde genç bir kadroyla yola devam edecek Eskişehirspor, 19 takımın bulunduğu Beyaz Grupta, ligde tutunma mücadelesi verecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Bir aylık hazırlık sürecinin ardından lig heyecanın başlayacağını ve Siyah kırmızılı takımın lige hazır olduğunu belirten Teknik direktör Cem Karaca, her maçın ve her geçen günün genç oyuncularının tecrübe kazanması adına çok önemli olduğunu belirterek, zorlu yarışta camianın kendilerine sabır göstererek destek vermesini istedi.