×

Kaan Ay: Osman Taş benden özür diledi

Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Kaan Ay, önceki gün Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya’nın yaptığı açıklamada hedef gösterildiğini belirtmişti. Ay, ESGROUP’ta Murat Dağtekin’e yaptığı açıklamada, Osman Taş’ın kendisini arayarak özür dilediğini söyledi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Kaan Ay Ay yaptığı açıklamada, “Aylardır bu süreç bilinmesine rağmen gereken yapılmadı. -6 cezasının gelmesiyle birlikte yapılan basın toplantısında ise ben hedef gösterildim. Bu toplantına hakkımda söylenenler talihsiz bir açıklamaydı. Başkan Osman Taş, basın toplantısında yoktu fakat akşam beni arayarak özür diledi. ‘Hakkını helal et, bu konuyla ilgili senin alakan yok. Kusura bakma’ dedi. Pinto süreci ile ilgili tüm gelişmeleri mevcut yönetimle zamanında paylaştığım için benim vicdanım rahat. Fakat beni bu olayların içine çektiler” dedi.

Eski başkan Ay son olarak şunları söyledi; “Görevi bıraktıktan sonra da benimle irtibat halinde olan Pinto’nun avukatıyla yapılan görüşmeleri Başkan Vekili Mehmet Şimşek, Mustafa Topkaya ve Başkan Osman Taş ile sürekli paylaştım. Hatta Pinto’nun avukatına onların telefon numarasını vererek, onlarla görüşmelerini istedim. Pinto’nun avukatı defalarca aramasına rağmen kulübün hukuki işlerine de bakan başkan yardımcısı Mustafa Topkaya’ya ulaşamadığını bana iletti. Avukatın, Başkan Taş ve yardımcısı Şimşek ile görüşmesini istedim.”