×

Jesse kiralık verilecek!

Eskişehirspor’dan ayrılarak Galatasaray’ın yolunu tutan Sekidika Jesse’nin Galatasaray’dan kiralık olarak gönderileceği gündeme geldi. Es Es’in ise eski oyuncusunu kiralamak için girişimlere başladığı belirtildi

Eskişehirspor’dan ayrılarak Galatasaray’ın yolunu tutan Sekidika Jesse’nin Galatasaray’dan kiralık olarak gönderileceği gündeme geldi. Es Es’in ise eski oyuncusunu kiralamak için girişimlere başladığı belirtildi.
Cemali örneği var 3 gün önce Galatasaray kulübüne transfer olan Nijeryalı futbolcu, geçtiğimiz gün yeni takımıyla ilk hazırlık maçına çıktı.  Altay ile oynanan maçta 1 asist yapan Jesse için ilginç bir iddia gündeme geldi. Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim’in, geleceğe yönelik transfer edilen Jesse’nin daha fazla forma giymesini istemesi üzerine Nijeryalıyı kiralık olarak göndereceği belirtildi. Eskişehirspor’un ise eski oyuncusunu kiralamak için harekete geçtiği öğrenildi. Es Es, daha öncede, Cemali’yi Başakşehir’e transfer etmiş, daha sonra kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 

Eskişehirspor'dan alacaklarını sildi

Eskişehirspor’dan alacaklarını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Nijeryalı oyuncu Galatasaray ile sözleşme imzalamıştı. Türkiye'nin en çok konuştuğu transfer durumuna gelen Jesse'nin önemli bir jest yaptığı gündeme geldi.  Eskişehirspor'dan 83 bin Euro (543 bin TL) alacağı olan oyuncunun alacaklarını sildiği ve Eskişehirspor'un bu oyuncuya borcunun bulunmadığı öğrenildi.