×

Jesse İstanbul'da bu fotoğrafı paylaştı!

Eskişehirspor'un yıldız futbolcusu Jesse Sekidika Instagram hesabından İstanbul'da olduğuna dair bir hikaye paylaştı. Jesse'nin menajerinin de İstanbul'da olduğu ve Galatasara ile anlaşmak üzere oldukları iddia edildi.

Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sekidika Jesse önceki gün İstanbul’a geldi. Kariyerine hangi takımla devam edeceği henüz netleşmeyen Jesse, İstanbul’da özel bir spor salonunda bireysel çalışmalar yaptı. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde olan Nijeryalı oyuncunun Galatasaray’a transfer olacağı, Sarı Kırmızılı kulübün ise Jesse’yi sezon sonuna kadar yine Eskişehirspor’a kiralayacağı ileri sürüldü.

Takım arkadaşları Antalya'da...

Jesse İstanbul'da çalışmalarına devam ederken Eskişehirsporlu futbolcular da Antalya'da çalışıyor. Antalya’da başlayan şiddetli yağmur ve fırtına, futbol kulüplerinin kamp için tercih ettiği Belek’i vurdu. Bölgede dereler taşarken, birçok yol sular altında kaldı. Birçok takım saha çalışmalarına ara vermek zorunda kalırken özel maçlarda iptal edildi. Lig maratonunun ikinci yarısına, Antalya hazırlanan Eskişehirspor, kampın 4.gününde bölgede etkili olan yağmur ve fırtına nedeni ile salona sığındı. Şimşekler, kuvvet ve dayanıklılığa yönelik çalışmalar yaptı.