×

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu kimdir?

Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu. Eskişehir'de İYİ Parti İl Başkanı görevine getirilmesiyle herkes Doktor Arslan Kabukçuoğlu hakkında internette çeşitli aramalar yapmaya başladı. Peki Arslan Kabukçuoğlu kimdir, nerelidir, hangi hastanede çalışıyor, Doktor Arslan Kabukçuoğlu'nun uzmanlık alanı nedir gibi sorularınızın cev

Eskişehir doktorlarından Arslan Kabukçuoğlu yıllardır Eskişehir'de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmaktadır. Başlıca ilgi ve tedavi alanları: kist, kızlık zarı, kemik erimesi, rahim içi araç(spiral), vajinismus tedavi, jinekolojik kanser cerrahisi, kısırlık, kolposkopi, kalıcı pacemaker ekstraksiyonu, anormal kanamalar ve tüp bebek olan Doktor Arslan Kabukçuoğlu 1957 yılında Nevşehir'de doğmuştur. 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Arslan Kabukçuoğlu, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık almıştır. Halen Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzman Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu. 60 yaşındaki Doktor Arslan Kabukçuoğlu'nun göreve getirildiği İYİ Parti'nin basın açıklamasında da yer aldı.

İşte İYİ Parti'den gelen açıklma;

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 7 Kasım 2017 Salı günü aralarında Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya ve Samsun gibi büyükşehirlerin de bulunduğu toplam 31 ile Kurucu İl Başkanı görevlendirmesi yapıldı.

Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen 6 il başkanıyla birlikte görevlendirilen toplam Kurucu İl Başkanı sayısı bugün itibariyle 37'ye yükselmiştir.

Titiz araştırma ve istişareler sonucu belirlenen ve işlemleri tamamlanan kurucu il başkanlarının görevlendirmelerine, bütün illerde teşkilatlanma hedefi doğrultusunda peyder pey devam edilecektir.

İYİ Parti tüzüğüne göre Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısının teklifi, Genel Başkanın onayı ile ya da Genel Başkan tarafından resen, illerde oluşturulacak İl Yönetim Kurullarının belirlenmesi amacıyla Kurucu İl Başkanları görevlendirilmektedir.

Kurucu İl Başkanı, görevlendirildiği ilde bulunan kurucu İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulları üyelerinin görevlendirilmesini Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısına teklif edecek, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı kendi görüşü ile teklifi Genel Başkana sunacak. Genel Başkan’ın uygun gördüklerini onaylamasıyla o ilde İYİ Parti teşkilatları resmen kurularak faaliyete başlamış olacaktır.

Sadi Seda günler öncesinden duyurmuştu