×

İstifa etmek de erdemliliktir

Transferi açacak güçleri olmadığını her defasında yenileyen Başkan Mehmet Şimşek, son olarak ‘Yorulduk’ diyerek görevi bırakma sinyali verdi. Camia, yorulan yönetimin istifa edip, kulübün önünü açmak için bir erdemlilik yapmasını beklemeye başladı.

Yorulduk açıklaması yapan Es Es yönetiminin artık bu belirsizliğe son vermesi gerekiyor. Camia, maddi anlamda güçlü bir yönetim istiyor… Camia maddi anlamda güçlü bir yönetimin oluşmasını isterken, mevcut yönetim ise kongre kararı almayı düşünmüyor. Zaman çok az, Es Es için şimdi harekete geçilmezse amatör lige düşeriz! Ligde zor günlerden geçen ve son sırada yer alan Eskişehirspor’da son alınan Mersin mağlubiyeti sonrası Başkan Mehmet Şimşek, ‘Yorulduk’ açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, ‘Yönetim yorulduysa, dinlenmeli’ açıklamasının ardından camiada yeniden kongre sesleri yükselmeye başlandı.

TRANSFERİ AÇACAK GÜÇLERİ YOK
Mevcut yönetim maddi anlamda kaynak bulamıyor. Transfer yasağının kaldırılması için de Başkan Mehmet Şimşek böyle bir maddi güçlerinin olmadığını her defasında yenilirken, camia maddi anlamda güçlü bir yönetimin oluşmasını istiyor. Gözler şimdi yönetime çevrilmiş durumda. Kulübün önünü açmak için mevcut yönetimin istifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

YÖNETİM KONGREYE YANAŞMIYOR
Kongre kararının alınmasının şu an için takıma zarar vereceğini düşünen Şimşek ve yönetimi kongreyi gündeme getirmiyor. Aday çıkması halinde görevi bırakabileceklerini her defasında yenileyen Mehmet Şimşek yönetiminin şu an tek hedefi ilk yarıda 15-16 puan bandını görmek. Çift hanelere ulaşılması halinde transfer yasağının kaldırılmasının daha da anlam kazanacağını düşünen yönetim hedefini 15-16 puan olarak belirledi. Eğer bu puan toplanamazsa Şimşek ve yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor