×

İşte Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü

Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile yolların ayrılmasının ardından Eskişehirspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Siyah Kırmızılı ekip Eskişehirli teknik adam Emre Özbayer’i göreve getirdi

Eskişehirspor yönetimi vakit kaybetmedi
TFF 3. Lig’de küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor’da 5’inci hafta sonunda kan değişikliği yaşandı. Art arda alınan mağlubiyetlerin ardından Es Es’te Cüneyt Biçer’in koltuğu sallanmaya başlanmıştı. Son olarak Urfa’da oynanan Karbel Karaköprü karşılaşmasında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı. Yönetim vakit kaybetmeden yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı.
 
Anlaşma sağlandı
Eskişehirspor yönetimi ilk olarak Eskişehirli antrenör Emre Özbayer ile görüştü. Prensipte anlaşma sağlanan Özbayer’in bugün takımla ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. Emre Özbayer, kariyerinde Eskişehir Demirspor, Anadolu Üniversitesi, Erbaaspor gibi takımları çalıştırdı. Eskişehirli antrenör Emre Özbayer ile mevcut yönetim arasında sezon başında imza verme sıkıntısı yaşanmıştı. Ayrıca Özbayer sezon geçtiğimiz yıllarda da aynı sorunla Es Es gündemine gelmişti.