×

İşte Eskişehirspor’un toplam borcu!

Eskişehirspor’un toplam borcu yapılan kongrede açıklandı. Kulübün 153 milyon 742 bin 547 lira borcu olduğu belirtildi. Kulübün en fazla futbolculara borçlu olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Eskişehirspor’da gerçekleşen kongrede kulübün borcu da açıklandı. Kulübün toplam borcunun 153 milyon 742 bin 547 lira oldupu açıklandı. Eskişehirspor'un futbolculara 59 milyon, banka kredilerine ve diğer mali borçlara 30 milyon ve eski yöneticilere ise 23 milyon borcun olduğu açıklandı. Kulübün ise 4 milyon 800 bin liralık bir alacağı olduğu belirtildi. Başkan Halil Ünal, “Sinan Özeoğlu yönetiminin 13 milyon, Mesut Hoşcan yönetiminin 6 milyon ve kendi dönemlerinin ise 4 milyon liralık alacağını söyledi.

Eskişehirspor dün itibariyle başkalığı sona eren Halil Ünal kulüp borçlarla ilgili, “Her kulübün borcu var. Borçları indire indire kongreye çıktım. Yönetilmeyecek bir borç yok. Yeterki herkes destek olsun. Personel borcumuz 1 milyon 830 liradır. Spor Toto’dan 4 milyon lira alacağımız var onu aldıktan sonra ödeme yapacağız” dedi.

01 Ocak-31 Aralık 2018 Kulübün Borcu



01 Ocak-31 Aralık 2018 Kulübün Alacaklar Listesi

Yönetim ibra edildi

Eskişehirspor Kulübü’nün 158 milyon liralık borcunun açıklanmasının ardından yönetimin ibra edilmesi oylamasına geçildi. Yönetimin oy birliği ile ibra edilmesine karar verildi. Birçok delegenin yönetimin ibra edilmemesi için oy kullanması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca borçların açıklanması ile ilgili mevcut yönetim tepki topladı.