×

İşte Eskişehirspor'u sarsan belge!

Dünya koronavirüs derdindeyken, Eskişehirspor'un eski kalecisi Ruud Boffin'in para derdinde olduğu ortaya çıktı... İşte Boffin'in FIFA'ya gönderdiği belge...

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor. Pinto’nun puan silme cezasının ardından bu seferde Ruud Boffin, kulübe 6 puan silme ve 2 dönem transfer cezasını, FIFA aracılığı ile gönderdi. Es Es 13 Nisan’a kadar bu parayı ödemezse ceza alacak.

FIFA’dan gönderdi
Eskişehirspor Kulübünde, son dakikada FIFA’dan gelen puan silme ve transfer yasağı şoku yaşanıyor. Siyah kırmızılı kulübün eski file bekçisi Ruud Boffin, alacağı ödenmediği gerekçesi ile, FIFA aracılığı ile kulübe 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı yazısını gönderdi. Şu an için Antalyaspor’da forma giyen Belçikalı kaleciye ödeme yapılmadığı takdirde Siyah  Kırmızılı ekibi çok zor günler bekliyor.

Başkan açıkladı
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, FIFA’dan gelen yazıyı doğrulayarak, önlerinde bir haftalık süre olduğunu söyledi. 13 Nisan Pazartesi günü sürenin dolacağını belirten Başkan Akgören, 430 Bin Avro ve faizlerin bu tarihe kadar ödenmemesi halinde -6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı cezasının geleceğini söyledi. Es Es, sezon başında Pinto’dan ise 6 puan silme cezası almıştı.