×

İş arayanlara müjde Eti'den müjde! Eskişehir iş ilanları

İş arayanlar iş ilanlarını karıştırırken ETİ'den müjdeli haber geldi. İş arayanları sevindirecek haber internet sistesinde paylaşıldı. 2018 yılı ETİ iş başvurusu, ETİ iş ilanları listesi ve ETİ açık iş pozisyonları yayınlandı. İşte ETİ iş ilanları listesi, ETİ iş başvurusu şartları...

İş arayanları sevindirecek haber ETİ'den geldi. Eskişehir merkezli ve Türkiye'nin en büyük gıda firmalarından biri olan ETİ personel alımı yapıyor. ETİ iş ilanları listesinde açık iş pozisyonları hangileri? 2018 yılı ETİ iş başvurusu nasıl yapılır? ETİ iş başvurusu şartları neledir? Tüm bu sorularınız cevabu haberimizde.

ETİ iş alımı için sitesinde bulunan iş ilanları kategorisinde ETİ iş ilanları listesi ve ETİ açık iş pozisyonları yayınlandı. Yayınlanan ETİ iş ilanları listesi iş arayanları çok sevindirecek. ETİ'nin yayınladığı iş ilanları listesinde bir çok açık iş pozisyonu bulunuyor. İş arayanların en çok çalışmak istediği firmalardan biri olan ETİ, her yıl belli oranlarda personeli istihdam etmektedir.

ETİ iş ilanları ve açık pozisyonlar hangileri?

ETİ iş alımı için internet sitesinde yayınladığı iş ilanlarından şu pozisyonlara ihtiyaç duyduğunu açıkladı;

Güvenlik görevlisi, finansal analist, belli süreler için yönetici asistanı, iç denetçi, elektrik ve elektronik bakım teknisyeni, iç kontrol ve risk yetkilisi, genel muhasebe memuru ve elektrik elektronik montaj mühendisi pozisyonları için kadroların olduğu belirtilmektedir. 

Eti iş başvurusu için şartlarınız uygunsa siz de şirkete başvuru yapabilirsiniz. ETİ iş ilanları, ETİ iş başvurusu ve ETİ iş başvurusu şartları için daha fazla bilgi ETİ'nin internet sitesinde.

Eti iş ilanları için tıklayın