×

İbrahim Halil Öner gelen tepkilerden sonra...

Eskişehirsporlu İbrahim Halil Öner, özellikle ligin ikinci devresinin başlaması ile birlikte taraftardan büyük tepkiler alıyordu. İbrahim Halil bu tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı.

Eskişehirspor'un forvet oyuncusu İbrahim Halil Öner, Gazişehir Gaziantep karşılaşmasının ardından taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kalmıştı. Maçın ilk yarısında kaçırdığı %100lük gol pozisyonunun ardından tepki toplayan İbrahim Halil sosyal medya hesaplarını kapattı. Eleştiriler karşısında oldukça üzülen İbrahim Halil'e taraftar liderleri, yöneticiler ve teknik direktör Fuat Çapa'dan destek geldi.

Eskişehirspor'un transfer yasağı olduğu dönemde oynadığı kritik maçlarda gol umudu olan İbrahim Halil Öner 23 maçta 5 gol atarken 2 de asist yaptı. Eskişehirspor'un zor günlerinde sahaya çıkarak yüreklerini ortaya koyan genç futbolculardan biri olan İbrahim Halil tepkilerden dolayı büyük üzüntü yaşıyor.

Fuat Çapa sahip çıktı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa önemli açıklamalarda bulundu. Genç oyunculara yapılan eleştirilere sert bir yanıt veren Çapa, “Bugün bu arkadaşlar olmasaydı bugün bu Eskişehirspor'u konuşamazdık, bugün ilk 6 hedefi konuşamazdık bu gerçeği göz ardı etmeyelim” dedi.

Ömer Faruk'u ziyaret ettiler

Spor Toto Gelişim Ligi U 19 - 23.Haftasında Gazişehir Gaziantep müsabakasında omuzu kırılan U 19 takım kaptanı Ömer Faruk Güler, dün başarılı bir operasyon geçirdi. Diğer taraftan, Alt yapı antrenörlerinden Ceyhun Göray ve Alt yapıdan sorumlu asbaşkan Gökhan Yıldırım, genç oyuncuyu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ömer Faruk Güler'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.