×

Halil Ünal mesaiye başlıyor

Transfer tahtasını açamayınca ligin ilk haftasına genç takımla çıkmak zorunda kalan Eskişehirspor’da kaynak arayışları sürüyor. Başkan Halil Ünal 21 dosyada olumlu sonuçlar alarak Balıkesir maçına yeni transferlerle çıkmayı hedefliyor.

Genç takımla çıktık
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Eskişehirspor transfer tahtasını açamayınca büyük bir kriz yaşadı. Kırmızı Şimşekler ligin ilk haftasında oynadığı Giresunspor karşılaşmasına genç oyuncularıyla çıkmak zorunda kaldı. Hal böyle olunca Es Es ne yazık ki deneyimli isimlerden oluşan Karadeniz ekibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Siyah Kırmızılı ekip böylelikle lige mağlubiyetle başlamış oldu.

Yeni transfer bekliyor
Giresunspor maçı öncesi transfer tahtasını açmak ve yeni transferlere lisans çıkarmak için büyük uğraş veren Başkan Halil Ünal ne yazık ki yaptığı girişimlerden olumlu sonuç alamamıştı. Ünal, Giresun maçının ardından tekrar tüm mesaisini lisans çıkarma işlemlerine verdi. Bir takım görüşmeler yapan Ünal bu hafta içinde olumlu sonuçlar alarak yeni transferlere lisans çıkarmayı hedefliyor.

Görüşmeler yapılacak
Alacakları bulunan isimlerle görüşme yapan Ünal’ın önünde 21 dosya bulunuyor. Son günlerde yaşanan kur farkı nedeniyle alacağı bulunan futbolcuların ücretleri de arttı. Ünal, bu hafta içinde alacağı oyuncularla görüşüp muvafakat almaya çalışacak. Eğer bunda sonuç alamaz ise Eskişehirspor’un acil olarak 20 milyon civarında ödeme yapması gerekecek. Eğer bunda da sonuç alınamaz ise Es Es, Balıkesir maçına da genç oyuncularıyla çıkacak.