×

Halil Ünal Eskişehirspor'u bırakmak istemiyor

Destek görememesi nedeniyle zor günler yaşayan Başkan Halil Ünal kararını henüz veremedi. Yöneticileriyle sürekli görüşmeler yapan Ünal’ın görevi bırakmak yerine genel kurula giderek yeni bir yönetim oluşturmayı istediği belirtiliyor.

Yönetim toplandı
Eskişehirspor yönetimi yaşanan maddi kriz yüzünden önünü bir türlü göremiyor. Kongreye gideceği konuşulan Başkan Halil Ünal’ın henüz net bir karar veremediği öğrenildi. Ünal geçtiğimiz gün yöneticilerini toplayarak fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ünal'ın olağanüstü genel kurul kararı alarak görevi bırakmaları yönündeki tartışmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Bırakmak istemiyor
Halil Ünal’ın, görevi bırakmak yerine genel kurula giderek yeni bir yönetim oluşturarak yoluna devam etmek istemesi ağır basıyor. Ünal bu iki ihtimalin yanı sıra genel kurula gitmeden Ocak ayına kadar göreve devam ederek, bir umut transfer tahtasının açılması için destek gelmesini beklemeyi düşünüyor. Henüz net bir karar veremeyen Ünal ve ekibinin, dün oynanan Afjet Afyon maçı sonrası da toplandığı öğrenildi.