×

Halil Ünal devam edecek mi yoksa bırakacak mı?

Eskişehirspor'da Halil Ünal'ın başkanlığı bırakıp bırakmayacağı 21 Mayıs'a bağlı. Başkan Halil Ünal milletvekili adaylarının belli olacağı 21 Mayıs’tan sonra birçok siyasi isimle bir araya gelerek destek için yoğun çaba harcayacak.

Eskişehirspor’da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde gözler 21 Mayıs’a çevrildi. Halil Ünal ve kurmayları iktidar partisinin milletvekili sıralamasını beklediği ve göreve devam edip etmeyeceği konusunda şehrin önde gelenleriyle istişare yapacağı öğrenildi.

Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Başkan Halil Ünal’ın, göreve devam edip etmeyeceği 21 Mayıs’ta belli olacak. İktidar partisinin milletvekili sıralamasının belli olmasının ardından Başkan Halil Ünal’ın milletvekili adaylarıyla istişareler yaparak adım atmayı düşündüğü öğrenildi. Eskişehirspor’un bulunduğu bu duruma sessiz kalmayacak olan iktidar partisindeki yetkililer ise 21 Mayıs’tan sonra harekete geçecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu ve FİFA dosyalarının yanı sıra, eldeki futbolculara yüklü bir ödemesi bulunan Eskişehirspor’da bu krizi Başkan Halil Ünal, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi sayesinde çözmeyi hedefliyor. Alınan bilgilere göre bazı iktidar parti milletvekili adaylarından destek sözü alan Başkan Ünal, bu adayların ilk sıralarda yer alması halinde, göreve devam edecek.