×

Halil Ünal, Erkan Zengin için çok sert konuştu!

Eskişehirsporlu Erkan Zengin, “Beni bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyorum” açıklamasıyla gündeme gelmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal ise "Anlaşırsa ve fesih yaparsa alır başını gider, aksi takdirde takıma artık giremez" yanıtını verdi.

Eskişehirspor'da kadro dışı kalan ve sözleşmesi feshedilmek istenen Erkan Zengin, “Beni bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyorum" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal ise tecrübeli futbolcuya gözdağı verdi.

Erkan’ın sözleşmesini feshetmediği takdirde takımdan ayrı kalacağını söyleyen Ünal, “Anlaşırsa ve fesih yaparsa alır başına gider, aksi takdirde takıma artık giremez" dedi.

Erkan Zengin "Allah'a havale ediyorum demişti"

Eskişehirspor'un Erkan Zengin ile yolları ayırmasının ardından deneyimli futbolcu sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

Yaptığı paylaşımda yönetime tepki gösteren Erkan Zengin, "Eskişehirspor para kazansın diye bekledim. İstedikleri rakamları alamayınca, transfer bittikten sonra beni arayıp sözleşmesi feshetmek istediklerini bildirdiler. Bana bu süreci yaşatanları Allah'a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu saatler gece yarısını gösterdiğinde "Hakkınızı helal edin" dedi ve şu açıklamayı yaptı;
"​Büyük ESKİŞEHİRSPOR taraftarına ve bana bugüne kadar destek olan herkese! Yönetim kurulu kararıyla takımdan ayrılmam istenildi.
ESKİŞEHİRSPOR'u herşeyden üstün tuttuğum için kabul ettim ve bugüne kadar sustum.
Bu şehire gönül vermiş bir ESKİŞEHİRSPOR'lu olarak kimse yokken taraftar ve biz futbolcular vardık.On gündür zorlu bir süreçten geçtim. Takım'dan ayrı kaldım. Buna rağmen ESKİŞEHİRSPOR para kazansın diye bekledim.
İstedikleri rakamları alamayınca transfer bittikten sonra beni arayıp sözleşmemi fesh etmek istediklerini bildirdiler.O saatten sonra gitmem imkansızdı. Bana bu kötü süreci yaşatanları Allah'a havale ediyorum.
Böyle olmasını istemezdim HAKKINIZI HELAL EDİN."