×

FIFA dosyaları kapanmalı

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Topkaya, “Telafisi imkansız dosyaları kapatmak zorundayız. Kulübümüzün bir an önce FIFA şikayet dosyalarından kurtulması gerekiyor” dedi

Eskişehirspor için bu dosyaların telafisi imkansız
Topkaya yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezondan elde ettiğimiz sezon sponsorluk ve reklam gelirlerini henüz elde edemedik. Yaptığımız kampanyalardan elde ettiğimiz gelirleri futbolcularımız, personelimize ve lisans masraflarına harcadık. Eskişehirspor’un iyiliği için ne gerekecekse biz onu yapmaya hazırız. Kulüpte kaynak arayışı var. Telafisi imkansız dosyaları kapatmak zorundayız. Pinto’dan puan silme cezası aldık bunun haricinde Toko, Bokila, Pinto’nun dosyası var, Bienvenü’nün ödemesi yaklaşıyor” dedi.

Tehlikeli dosyalar
“Kulübümüzün bir an önce FIFA şikayet dosyalarından kurtulması gerekiyor” diyen Topkaya şunları söyledi; “Bugün bu dosyalardan kurtulursak -6 ve küme düşürme cezalarından kurtulmuş olacağız. Eğer bunları kaldırabilirsek ligde iyi işler yapabiliriz. Tüm şehrimizden destek bekliyoruz. Takım sahipsiz değil, tesislere gelsinler nasıl çalıştığımızı görsünler. Şu an hepimiz Eskişehirspor’a kaynak bulmak için uğraşıyoruz. Acil olarak kaynağa ihtiyacımız var."