×

Eskişehirsporlu Sissoko'yu Altay transfer etmek istiyor

Eskişehirspor’da alacakları ödenmediği gerekçesiyle geri dönmeyen İbrahim Sissoko için Altay devreye girdi. Es Es yönetimi ise elinden kaçırmak istemediği Sissoko’ya bir kısım ödeme yaparak Eskişehir’e getirmeye çalışıyor.

Eskişehirspor haberleri

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Altay’da kanat oyuncusu arayışına giren yönetim, rotayı Eskişehirspor’dan İbrahim Sissoko’ya çevirdi. Sağ kanatta görev alan 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcunun henüz Eskişehirspor’a dönmemesi nedeniyle İzmir temsilcisinin harekete geçtiği ve transferde düğmeye bastığı iddia edildi. Sissoko, hem Polonya hem de Afyon kampına alacakları nedeniyle katılmamıştı.

Eskişehirspor’dan ayrılmak üzere olan Sissoko için Es Es yönetimi de kaynak arayışlarını sürdürüyor. Başkan Osman Taş, bir kısım ödeme daha yaparak Fildişili futbolcuyu hafta sonu Eskişehir’e getirmeye çalışıyor. Yönetimin hatta uçak bileti almak için hafta sonuna rezervasyon yaptığı gelen bilgiler arasında. Fildişi Sahilli oyuncu geçen sezon 14 maçta görev alıp, 4 kez rakip fileleri sarstı.