×

Eskişehirsporlu Issah için sıraya girdiler

Eskişehirspor'un maddi sıkıntıları rakiplerinin ağzını sulandırıyor. Kurtlar sofrasına düşen Eskişehirspor'un futbolcularını bonservissiz kapma yarışındaki rakipler şimdi de Kamal Issah için nabız yokluyor.

Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Kamal Issah’a İstanbulspor ve Boluspor’un talip olduğu iddia edildi. Ajansspor’un haberine göre, henüz Eskişehirspor kampına katılmayan Issah için birçok kulübün sıraya girdiği belirtildi. Özellikle Boluspor ve İstanbulspor’un Ganalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için yarıştığı ileri sürüldü. Eskişehirspor yönetimi kendilerine gelen her hangi bir teklifin olmadığını, Kamal’ı tutmak için yoğun bir uğraş içine girdiklerini belirtti.

Ferhat Kiraz'dan veda mesajı

Eskişehirspor’dan ayrılan Ferhat Kiraz, kendine ait sosyal medyadan ayrılık mesajı yayınladı. Ferhat instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübüm Eskişehirspor ile yaptığımız görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşıp helalleştik. İyi kötü günlerimiz oldu. Fakat her sıkıntıya rağmen ülkenin en uygar kenti Eskişehir’i çok sevdik. Bundan sonrası için Eskişehirspor camiası ve en büyük taraftarı için en iyisini diliyorum. Hep destek oldular Allah razı olsun. Sevgiliyle kalın” ifadelerine yer verdi.