×

Eskişehirsporlu futbolcular serbest kalmak için...

Eskişehirspor’da doğru düzgün ücret alamayan Siyah Kırmızılı futbolcuların gözü yapılacak olan kongrede. Futbolcular devre arasına kadar hala ücret alamazsa ocak ayında serbest kalma haklarını kullanacak.

Eskişehirspor’dan kalan alacakları ödenmediği için TFF’ye başvurarak serbest kalma hakları olmasına rağmen, bugüne kadar bu haklarını kullanmayan futbolcular, sorunların çözülmemesi halinde ipleri koparacaklar. Başta yabancı futbolcular Marko, Jesse, Sissoko ve Kamal olmak üzere, bazı yeri futbolcular, ödemelerin önümüzdeki iki hafta içinde yapılmaması halinde, serbest kalmak için TFF’ye başvurmaya hazırlanıyor.

​Ocak ayında serbest kalma hakkını elinde bulunduran futbolcular, yakın çevresindekilere 17 maç sonunda takımdan ayrılacaklarını ve bu süre içinde oynayacakları maçlarda, arma ve renkler için en iyi şekilde mücadele etmeye devam edecekleri belirtti. Diğer taraftan geçtiğimiz aylarda alacakları ödenmediği gerekçesi ile TFF’ye başvuran ve serbest kalma hakkını kazanan Kamal İssah’ın ise, bu hakkını kullanmadığı öğrenildi.