×

Eskişehirspor yönetiminin kaderi bu kampanyaya bağlı!

Eskişehirspor’da kahır sezonu sona ererken gözler yönetime çevrildi. Kongre kararı alması beklenen yönetim, önceliğini fidan kampanyasına vermiş durumda. Fidan kampanyasının gündemden düşmemesi için sessizliğini koruyan yönetim tüm umudunu fidanlara bağlamış durumda.

Sportif anlamda başarısız kalan Eskişehirspor yönetimi utanç sezonunda eleştiri oklarının hedefi oldu. Alınan bilgilere göre camiada güvenini yitiren yönetimin Haziran ayında yapılması planlanan mali genel kurulu, seçimli genel kurul yapmayı düşünüyor. Henüz yol haritasını belirlemeyen Eskişehirspor yönetimine yavaş yavaş tepki göstermeye başlayan taraftarlar, yönetimin bir an önce açıklama yapmasını bekliyor.
 
Odak fidan kampanyasına
Eskişehirspor’da yönetim, şu an tüm umudunu fidan kampanyasına bağlamış durumda. Camiada dengelerin bozulmamasını ve tüm konsantrasyonun fidan kampanyasına verilmesi için şu an kongreyi ağızına almıyor. Eskişehirspor yönetiminin bayramdan sonra daha fazla ilgi gösterilmesini beklediği fidan kampanyasından umduğunu bulamazsa resmi olarak kongre kararını aldığını duyuracak.