×

Eskişehirspor yönetimine talibiz ama...

Eskişehirspor yönetimine talip olduğunu açıklayan grup bir basın toplantısı düzenledi, kadrosundaki isimleri açıkladı

Eskişehirspor yönetimine talip olduğunu açıklayan grup bir basın toplantısı düzenledi, kadrosundaki isimleri açıkladı. Basın toplantısında yönetime talip olan kişilerin kulüp tüzüğünde yer alan bir madde dolayısıyla mevcut şartlarda yönetime aday olamayacağının altının çizildiği toplantıda, kongre delegelerinden bu durumu ortadan kaldıracak bir karar almalarını bekledikleirni açıkladılar.
İşte basın toplantısında söylenenler:

Eskişehirspor yönetimine talip olan grubun açıklamaları

Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun almış olduğu '6 Ekim 2019'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurula gitme kararı" kulübün içine düştüğü sıkıntılı durumdan kurtarılabilmesini amaçlayan yeni girişimler için bir fırsat yaratmıştır.
Bu kararı alan Eskişehirspor Yönetimine teşekkür ederiz.
Ancak ortaya çıkan fırsatın kulübümüze gerçekten fayda sağlamasının önünde hala engeller vardır ve bunların süratle ortadan kaldırılması gerekmektedir.
Bu engellerin başında iç tüzüğün bazı kısıtlama maddeleri gelmektedir. Bu maddeler gereğince geriye doğru son bir yıl süresi içinde kulübe üye olmadıkları gerekçesiyle pek çok seçkin insanın kulüp yönetiminde görev alması mümkün olmamaktadır.
Böylece kulübe yeni bir hava, canlılık, motivasyon ve maddi imkan getirme imkanına veya potansiyeline sahip bu insanlar kulübe yardımcı olamayıp kulüpten uzak durmak zorunda kalmaktadır.
Eskişehirsporumuzun yönetiminden ve değerli kongre delegelerinden bu engeli ortadan kaldıracak kararları süratle almalarını bekliyoruz.
Çünkü yönetime talip olan ekibimizin geneli bu tür değerli kişilerden oluşmaktadır.
Ekteki listeden de görülebileceği gibi iş dünyasından, spor düjnyasından ve çeşitli meslek gruplarından seçkin kişiler, yönetime geldiğimiz taktirde yönetim kurulunda veya diğer icra kurullarında görev alacaklardır.
Ayrıca bugün isimlerini belirtmediğimiz vali yardımcısı, emniyet müdür yardımcısı, cumhuriyet savcısı, iş insanı, sanatçı dostlarımız ile bazı sürpriz isimler yönetim kadrolarında yer alacaklarını belirtmişlerdir.
Bu arkadaşlarımızın isimlerini daha sonra açıklayacağız.
Bu basın açıklamasından sonra daha önce randevu talebinde bulunduğumuz sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunmayı istiyoruz.
Ayrıca, Eskişehirsporumuzun başarısı için başta iktidar partisinin Sayın Milletvekilleri ile Sayın İl ve İlçe Başkanlarının, MHP'nin Sayın Milletvekili ile Sayın İl ve İlçe Başkanlarının, İYİ Parti'nin Sayın Milletvekili ile Sayın İl ve İlçe Başkanlarının desteklerini bekliyoruz.
Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Hocamız ile Sayın Merkez İlçe Belediye Başkanlarımızın desteklerini özellikle talep ediyor, Oda Başkanlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Üniversitelerimizin desteklerini bekliyoruz.
Daha önce de belirttiğimiz gibi Kulübümüzün eski başkan ve yöneticlerinin görüşleri ve tecrübeleri bizim için çok kıymetlidir. Onlardan kulübümüzün geleceği için bize destek vermelerini talep ediyoruz.
Tribün liderlerimiz ve cefakar taraftarlarımız kulübümüzün temel direkleri olduğu için onların yürekten gelen destekleri bize büyük güç verecektir.
Son olarak çok kıymetli kongre delegelerimizin oylarını yönetime talip grubumuz lehine kullanmalarını kendilerinden özellikle ve can-ı gönülden talep ediyoruz.
Bir kez daha belirtmek isteriz ki, yönetime talip olmamızın temel nedeni, doğru dürüst hiçbir geliri olmadığı artık herkesin malumu olan kulübümüze zor zamanında maddi - manevi destek vermektir.
Kısaca amacımız almak değil, vermektir.
Eskişehirsporumuzun çıkarlarını korumak ve kollamak her zaman birinci önceliğimiz olacaktır.
Saygılarımızla, 
Eksişehirspor Yönetimine Talip Olan Grup / 24.09.2019


YÖNETİM KURULU ADAYLARI
Yönetime gelindiği takdirde yönetim veya icra kurullarında yer alacak grup arkadaşlarımız:
1.Orhan AKTEPE Es Turizm — Tatar Turizm Sahibi
2. İshak ALKAÇ Futbolcu
3. Yusuf AYDEMİR Aydemirler Uluslararası Nakliye
4. Mesut ÇALIŞKAN Sportif Direktör
5. Mehmet ÇELEBİ Eski Futbolcu, Masör
6. Mehmet ÇETİNKAYA ESDER Federasyonu Genel Başkanı
7. Bülent ÇEVİK Mali Müşavir,ESDER Fed.Gnl Bşk Yrd
8. Hüseyin DINÇ işadamı
9. Selahattin HOŞGÖREN işadamı
10. 0pr.Dr.Ersin IŞILDIR Y.Emre Hastanesi Başhekim Yrd.
11. Arif Ergun işadamı
12. Cem KARATAŞ Psikolog,ESDER Fed.Gnl Bşk Yrd
13. Necmi KOÇAK Eski Futbolcu ve Kulüp Yöneticisi
14. Adnan SEVIM Akademisyen
15. Mehmet OKUTUCU Muhasebeci
16. İskender SARI  işadamı
17. Ahmet ŞAHİN  işadamı
18. Yusuf ŞENPARLAK  işadamı
19. Av.M.Koray USLU Avukat
20. Fırat OĞUZ  işadamı
21. Özcan YILMAZER Kamu görevlisi 
22. Bahri BAKAÇ : Yurtdışı Banka Genel Müdürü, Uluslarararası Bankacılık Uzmanı, Yeminli Mali Müşavir 

NOT :Ayrıca, Eski Milli Futbolcu ve Fenerbahçe Kulübü Futbolcusu Sayın Cemil TURAN Yönetimimizin İstanbul Sorumlusu olacaktır.