×

Eskişehirspor yönetimine sürpriz aday!

Eskişehirspor yönetimine talip olduklarını geçtiğimiz gün açıklayan ekip Es Es’i yönetmeye oldukça istekli. Doç. Dr. Adnan Sevim, yaptığı son açıklamada, “Biz doğru insanlarız. İnsanların kafasında soru işareti ve endişe olabilir. Ama biz Eskişehirspor’u kurtaracağız” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Doç. Dr. Adnan Sevim, adaylıklarını açıklamalarının ardından kendilerine yapılan eleştiriler için açıklamada bulundu. Telefonla görüştüğümüz Sevim, “Bir takım vaatler ile göreve talip olan kişilere karşı yaklaşımlarını anlıyorum. Eleştirmeleri gayet normal. Sosyal medyada hakkımda çıkan eleştirilere kırgın değilim.Ben TFF temsilcisi olarak Türkiye de birçok takımın stadyumuna gittim. Paylaştığım fotoğraflarda bu stadyumlardan. Kimse benim ne kadar Eskişehirsporlu olduğumu sorgulamasın” dedi.

Takımı kurtarırız

“Ben ve ekipteki arkadaşlarım Eskişehirspor’un geleceğini kurtarma adına, sistem olarak göreve talibiz” diyen Sevim, “Çok geç olmadan genel kurul kararı almaları gerekiyor. Eskişehirspor’un iyi bir kadrosu var. Biz göreve gelirsek takımı kurtarırız. Transferi açarız ve devre arasında eksikleri gideririz. Şuanda mevcut yönetim tükenmiş durumda. Yönetimdeki arkadaşları tanıyorum. Çoğu tribünlerden gelen isim” dedi.

Taraftarın yeri tribün

“Taraftarlardan oluşan bir yönetim kulübü yönetemez” ifadelerini kullanan Sevim, “Taraftarların yeri öncelikli olarak tribündür. Kulübün geleceği adına görev yapacak yönetimleri seçmek içinde söz sahibi olmak için kulübe üye olmaları gerekir. Bizler kulübün geleceğinde taraftarların söz sahibi olabilmesi için üyelik aidatlarını 20 TL’ye düşüreceğiz. Genel kurul salonunda kim olduğumuzu, kaynaklarımızı, projelerimizi, sistemimizi açık bir şekilde açıklayacağız” şeklinde konuştu.