×

Eskişehirspor yönetiminden taraftara forma müjdesi

Eskişehirspor yeni sezon formalarında taraftarın isminin yazılacağı duyurulmuştu. Taraftarın bu işlem için ödenmesi gereken parayı çok bulması üzerine yönetim harekete geçti ve büyük bir indirim geldi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor yönetimi tarafından hayata geçirilen ‘Gücünü adından alacağız’ adı altında başlattığı forma kampanyasında, ne yazık ki umduğunu bulamadı. 3 Bin TL karşılığında bu sezon deplasmanda giyilecek formaya taraftarların ve işyerlerinin isimlerini yazmayı planlayan Başkan Osman Taş, bu rakamı Bin TL’ye düşürdüklerini açıkladı. Rakamın yüksek olması ve taraftarlardan gelen istek üzerine, bu rakamı Bin TL’ye düşürdüklerini belirten Başkan Osman Taş, taraftarları ve iş dünyasından isimleri, yeni sezonda deplasmanda giyilecek formanın üzerinde isimlerini yazdırmaya davet etti.

Eskişehirspor formalarına taraftar isimleri yazılacak

Eskişehirspor yeni sezon formaları görücüye çıkıyor. Eskişehirspor'un 2019-2020 sezonunda giyeceği deplasman formalarında taraftarların adına yer verilecek. 

Eskişehirspor yeni sezon formasından taraftara büyük bir sürpriz var. Eskişehirspor'un 2019-2020 sezonunda giyeceği deplasman formalarında sizin de adınız olabilir. Nasıl mı? İşte Eskişehirspor yönetiminin taraftara yaptığı büyük sürpriz...

Eskişehirspor resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile siyah-kırmızılıların yeni sezon deplasman forması görücüye çıktı. Klasik formaların aksine yeni bir formatla tanıtılan formalarda taraftarların isimleri yer alıyor. Futbolcuların giyeceği yeni sezon formalarında isimlerinin yer almasını isteyen taraftarların ise bin lira gibi bir meblağ ödemesi gerekiyor. “Gücümüzü adından alacağız” sloganıyla yola çıkan ve beğeni kazanan yeni tasarıma taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.