×

Eskişehirspor yönetiminden kritik Pinto açıklaması

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Sezer gündemi değerlendirdi. Pinto ile sık sık görüştüklerini söyleyen Sezer, umutlandıran gelişmeler yaşandığını belirtti. Ayrıca Sezer, takım hakkında ki yaşananları aktardı

Eskişehirspor adına üzücü haberler aldık
Eskişehirspor haberi: Sözlerine Kaan Öztürk ve Zafer Karagöz’ün vefatı nedeniyle üzüntülü olduklarını belirterek başlayan Sezer, “Bir hafta içinde çok üzücü haberler aldık. Genç kardeşimiz Kaan’ı kaybettik. Daha sonra hocamız Zafer hocamızı vefat haberini aldık. İkisine de Allah’tan rahmet diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

Pinto oldukça ılımlı
Küme düşme yetkisini eline geçiren Pinto hakkında da konuşan Sezer, “Pinto’ya teklifimizi yaptık. Umutlandıran gelişmeler var. Pinto biraz daha olumlu ve ılımlı yaklaşıyor. Bir ödeme planı sunduk. Buna sıcak bakıyor. Umarım bu gerçekleşir. Bu hafta içinde haber gelecek. Canımız bu sene çok yandı. Pinto’dan dolayı bir kez daha ceza yemek istemiyoruz” dedi.

Hepsiyle görüşüyoruz
Takım hakkında da bilgi veren Sezer, “Takımımız evde bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Hepsiyle görüşüyoruz bilgi alıyoruz. Liglerin Haziran ayında başlaması konuşuluyor. Bizde buna göre hazırlığımızı yapıyoruz. Bir gelişme olursa zaten takımımızı çağırıp çalışmalara kaldığımız yerden başlarız” dedi.