×

Eskişehirspor yönetimi kaynak arayışında!

Eskişehirspor’da yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Hem sponsorluk görüşmelerini sürdüren yönetim, bir diğer yandan da genç oyuncuların transferleriyle biraz olsun kulübün kasasına para girmesini istiyor.

Eskişehirspor haberleri

Ekonomik kriz yaşanıyor
Büyük bir ekonomik kriz yaşayan Eskişehirspor’da yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Göreve geldikten sonra çeşitli kampanyalarla kulübe maddi destek sağlamaya çalışan Akgören ve yönetimi yeni sezon için sponsorluk görüşmeleri yapıyor. Bazı firmalarla görüşen yönetim, hayata geçirmeyi planladıkları projelerle de takıma kaynak yaratmayı hedefliyor.

Gözler transferde
Ayrıca Siyah Kırmızılı yönetim, mevcut futbolcuların birçoğunu elde tutmak için yoğun bir mesai harcıyor. Özellikle alacaklı olan futbolcuların boşa çıkmaması için yönetim, Metehan Altunbaş başta olmak üzere kulüpte forma giymek istemeyen bazı futbolcuların transferlerine izin vererek biraz olsun kulübe kaynak yaratmayı istiyor.

Camia sabırlı olsun
Şu an için sessizliğini koruyan Başkan Mustafa Akgören camiadan sabır istedi. Akgören, “Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte mesaimizi Eskişehirspor için harcıyoruz. Somut bir gelişme yok. Bu yüzden dün yapacağımız toplantıyı erteledik. Kamuoyunun karşısına güzel haberlerle çıkmak istiyoruz. Camiamız sabırlı olsun” dedi.