×

Eskişehirspor yönetimi: Hocamızın yanındayız!

Son 15 lig maçında kazanamayan Eskişehirspor'da eleştiri oklarını üzerine çeken Teknik Direktör Mustafa Özer’e yönetim sahip çıktı. Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, “Birçok oyuncu takımdan ayrıldı. Yeniler takıma uyum sağlamaya çalışıyor. Hoca değişikliği yanlış olur. Hocamızın yanındayız” diye konuştu

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor ile 2019-20 sezonunun son 13, bu sezonun ise ilk 2 maçı olmak üzere 15 maçta alınan 3 beraberlik ve 12 yenilgi sonrası, eleştirileri üzerine çeken Teknik Direktör Mustafa Özer’e yönetim sahip çıktı. Sosyal medyada Özer’in görevine son verileceği yönünde söylentilere açıklık getiren Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, “Hocamızın yanındayız” dedi.
Siyah-Kırmızılı kulübün zor bir dönemden geçtiğini belirten Baturaygil, “Eskişehirspor gerçeklerini kimse saklayamaz. Kulübün durumu, transfer yasağı ve ekonomik şartlar ortada. Geçtiğimiz sezon devre arasında takımdan ayrılan oyuncular, yeni sezon öncesi giden oyuncular ve altyapıdan A takıma alınan yeni oyuncuları göz önüne alındığımızda, teknik kadronun da görevinin ne kadar zor olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Yardımcısı Baturaygil, “Mustafa Özer’in görevine son verilmesini isteyenler var. Fakat planlamamızda böyle bir şey yok. Hoca değişikliği yanlış olur. Hocamızın yanındayız. Geçmişte bunu söyleyenler, hocayı gönderdi. Yönetim olarak bunu tüm içtenliğimizle söylüyoruz. Hocamızın yanındayız” dedi.
1-0’lık Ankaraspor yenilgisi ve Adanaspor beraberliğini de değerlendiren Baturaygil, “Ankaraspor yenilgisi hiç beklemediğimiz bir şeydi. İlk yarı ve maçın daha birinci dakikasında kaçırdığımız gol ve goller ağlarla bulaşsaydı bugün çok farklı şeyler konuşacaktık” şeklinde konuştu.

Eleştiri yerine destek

Baturaygil son olarak, “Adanaspor maçında ekranları başında izleyenler gördü. Her iki takımda galibiyete yakındı fakat maç beraberlikle sonuçlandı. Her geçen gün daha iyi olacak bir kadromuz var. Sabırlı olmak zorundayız. Önümüzde zorlu maçlar var. Kolay bir sezon olmayacak. Bu yüzden teknik kadromuzu ve futbolcularımızı eleştirmek yerine destek olmamız gerekiyor” dedi.

Kolay iş değil

“Kadroda köklü değişim yaşandı” diyen Baturaygil, “Hocamız elindeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyor. Ligdeki takımların durumu göz önüne alındığında işimizin ne kadar zor olduğunu herkes görüyor. Sportif başarı elbette ki camianın olduğu gibi bizlerin de beklentisi. Fakat bu kolay değil. Takımı, teknik kadroyu eleştirinler sportif başarıya ve skora bakıyor” ifadelerini kullandı.