×

Eskişehirspor yönetimi -24'ü önledi ama...

Eskişehirspor yönetimi, Ulusal Kulüp Lisansı’nın alınması için 9 kriterin 8’ini tamamladı. Bu sayede -24 puan silinmesinin önüne geçen yönetim alacaklı futbolculardan henüz imza toplayamadı

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor yönetimi, Ulusal Kulüp Lisansı’nın alınması için 9 kriterin 8’ini tamamladı. Bu sayede -24 puan silinmesinin önüne geçen yönetim alacaklı futbolculardan henüz imza toplayamadı. Es Es yönetimi federasyondan ek süre istedi. Federasyonun kabul edip etmeyeceği merak ediliyor.
 

Eskişehirspor yönetimi TFF'den süre istedi

Eskişehirspor yönetimi Ulusal Kulüp Lisansı almak için birçok kriteri yerine getirmeyi başardı. 9 maddeden oluşan dosyalarının 8’ini tamamlayarak federasyona teslim eden yönetim Personel kriterleri, Altyapı, Stadyum, Mali Kriterler, Hukuki Kriterler gibi maddelerin içinde yer alan 9 dosyadan, 8’ini tamamlayarak TFF kulüp lisans kuruluna teslim eden yönetim, bu sayede olası 24 puan silme cezasının önüne geçti.. Alacaklı futbolcu ve teknik adamlardan imzaları toplamak için TFF’den süre isteyen yönetim, bu talebe olumlu cevap alması halinde, kalan eksik imzaları toplamak için çalışmalara kaldığı yerden devam edecek.