×

Eskişehirspor üzerinde başka oyunlar dönüyor!

Eskişehirspor için ES TV mikrofonlarına konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Başka oyunlar döndürülüyor gibi geliyor. Durup dururken 3 aydır piyasaya çıkmayan alacaklılar, puan silmeler ortaya çıkıyor” dedi

Eskişehirspor Hatayspor karşılaşması öncesi ES TV mikrofonlarına konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Başka oyunlar döndürülüyor gibi geliyor. Durup dururken 3 aydır piyasaya çıkmayan alacaklılar, puan silmeler ortaya çıkıyor” dedi.
 
Maç öncesi konuştu
Her fırsatta Eskişehirspor’a önemli desteklerde bulunan ve her zaman yanında olduğunu ifade eden Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, kritik Hatayspor maçı öncesi ES TV mikrofonlarına konuştu. Şu an takımın havası iyi. Ama başka oyunlar dönüyor. Başka oyunlar döndürülüyor gibi geliyor. Durup dururken 3 aydır piyasaya çıkmayan alacaklılar, puan silmeler ortaya çıkıyor” diye konuştu.
 
Bir çapanoğlu var gibi” 
Başkan Kurt, “Bunların doğru olmadığını düşünüyorum. Bu konuda yönetimimizin yapabileceği bir şey yok. Para bulursak öderiz, bulamazsak da ceremesini çekeriz. Ben başkanla görüşüyorum sürekli. Pazartesi günü yine bir görüşmemiz olacak. Umarım her şey gönlümüzce olur diye düşünüyorum ama bu baskıların bu sıkıştırmaların arkasında gerçekten bir çapanoğlu var gibi geliyor” ifadelerini kullandı.