×

Eskişehirspor'un yol haritasını çizdi

Eskişehirspor Yönetiminin genel kurul kararı alması halinde göreve talip olduklarını tekrarlayan Doç. Dr. Adnan Sevim, taraftarların kulübü yönetmemesi gerektiğini belirtt: Biz göreve gelirsek üyelik aidatını 20 TL. yapacağız. Bilet fiyatlarını düşüreceğiz. Taraftar yönetimde değil, tribünde olacak. Kulübün geleceği için karar verme adına üye olma imkanına sahip olacak

Eskişehirspor haberi: Geçtiğimiz hafta düzenledikleri basın toplantısı ile Eskişehirspor kulübü yönetimine talip olduklarını açıklayan Doç. Dr. Adnan Sevim, adaylıklarını açıklamalarının ardından sosyal medyada çıkan eleştir-lere ve son gelişmelere cevap verdi. GÖREVE TALİBİZ Spor servisimizin görüştüğü Sevim, Eskişehirspor taraftarları çaresizlik içinde olduğunu belirterek, “Bir takım vaatler ile göreve talip olan kişilere karşı yaklaşımlarını anlıyorum. Eleştirmeleri gayet normal. Sosyal medyada hakkımda çıkan eleştirilere kırgın değilim. Ben TFF temsilcisi olarak Türk-ye de birçok takımın stadyumuna gittim. Paylaştığım fotoğraflarda bu stadyumlardan. Kimse benim ne kadar Eskişehirsporlu olduğumu sorgulamasın. Ben ve ekipteki arkadaşlarım Eskişehirspor’un geleceğini kurtarma adına, sistem olarak göreve talibiz.

ESKİŞEHİRSPOR MADDİ MANEVİ TÜKENMİŞ DURUMDA
Eskişehirspor’un iyi bir kadrosu var. Biz göreve gelirsek takımı kurtarırız. Transferi açarız ve devre arasında eksikleri gideririz. Şuanda mevcut yönetim tükenmiş durumda. Yönetimdeki arkadaşları tanıyorum. Çoğu tribünlerden gelen isim.

TARAFTAR KULÜBE ÜYE OLACAK
Bu bir gerçek ki taraftarlardan oluşan bir yönetim kulübü yönetemez. Taraftarların yeri öncelikli olarak tribündür. Kulübün geleceği adına görev yapacak yönetimleri seçmek içinde söz sahibi olmak için kulübe üye olmaları gerekir. Bizler kulübün geleceğinde taraftarların söz sahibi olabilmesi için üyelik aidatlarını 20 TL’ye düşüreceğiz. Bilet fiyatlarını da düşüreceğiz. On binlerce üyesiyle, tribünleri dolduran taraftarlarıyla, ne kadar büyük bir aile olduğumuzu göstereceğiz.

BUGÜNÜ VE GELECEĞİ KURTURACAĞIZ
Bizler doğru insanlarız. Genel kurul salonunda kim olduğumuzu, kaynaklarımızı, projelerimizi, sistemimizi anlatacağız. Başka bir liste olması halinde bile, adaylıktan çek-lmeyeceğiz. Delegeler bu görevi bize verirse, Eskişehirspor’un bugününü ve geleceğini kurtarmak için çalışacağız” dedi.