×

Eskişehirspor'un yeni hocası için...

Eskişehirspor’da Teknik Direktör İlhan Var’ın görevden ayrılmasının ardından göreve kimin geleceği merakla bekleniyor. Yönetim önceliğini transfer yasağını kaldırmaya vermiş durumda. Eğer transfer yasağı kalkarsa yeni hoca şehir dışından olacak. Eğer açılmazsa ise yönetim tercihini Eskişehirli hocalardan yana kullanacak.

Eskişehirspor haberleri

Karşılıklı yollar ayrıldı
Boluspor ile oynanan karşılaşmanın ardından Eskişehirspor yönetimi tam kadro olarak tesislere gitmişti. Burada kritik bir toplantı yapan yönetim, İlhan Var ile yollarını ayırmaya karar verdi. Daha sonra Var ve yardımcılarıyla yüz yüze bir görüşme yapan yönetim, genç teknik adam ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Öncelik yasağın kaldırılması
Bu ayrılığın ardından yeni teknik adam konusunda görüşme yapan yönetim, hoca konusunu ikinci plana bırakarak önceliğini transfer tahtasını açmaya ayırdı. Yoğun bir şekilde yürütülen görüşmelerde, transfer tahtasını açmaya yakın oldukları belirtilen yönetimin, gerekli maddi kaynağı bulmak için iki farklı firma ile görüşmelere devam ettiği ve buradan gelecek parayla FIFA’da bulunan öncelikli 9 dosyayı çözerek, transferi açmak istediği öğrenildi.

Tecrübeli isim gelebilir
Transferin açılması halinde yeni teknik adam tercihini gözden geçirmeyi ve tecrübeli bir isimle yola devam etmeyi planlayan yönetim, transferin açılmaması halinde ise Eskişehirli teknik adamlardan oluşacak bir kadroyla yola devam ederek 2. Ligin planlamasını yapacağı öğrenildi. Camia önümüzdeki günlerde hem yeni hocanın kim olacağını hem de transfer yasağının kaldırıp kaldırılmayacağını merakla bekleyecek.