×

Eskişehirspor'un uğradığı muameleye sessiz kalamadı!

Eskişehirspor yönetiminin ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması adına Trabzonspor Kulübü’nden gerekli imzanın verilmesi talebine olumsuz yanıt gelmesine Burhan Sakallı da sessiz kalamadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırıp kadrosuna takviye yapmayı hedefliyor. Ancak Es Es yönetiminin önündeki en büyük engel ise Trabzonspor dosyası. Bu dosyayı kapatmak için büyük bir uğraş veren Es Es yönetimi, dün Trabzonspor Kulübü’ne bir dilekçe yolladı.
 Mehmet Şimşek başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi, ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması adına Trabzonspor Kulübü’nden mevcut borcun baki kalması şartıyla gerekli imzanın verilmesini talep etti. Trabzonspor yönetimi ise bu talebe olumsuz cevap vererek paranın ödenmesi konusundaki ısrarını sürdürdü.

Sakallı Ağaoğlu'na seslendi
Tartışmaya AK Parti MKYK üyesi ve Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı da dahil oldu. Sakallı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na seslendi. Sakallı yaptığı paylaşımda “Sayın Ahmet Ağaoğlu, Eskişehirspor, sizden borçlarının silinmesini değil, mevcut borçları baki kalmak şartıyla, ara transfer dönemi için muvafakatınızı istiyor. Centilmenlik bunu gerektirmez mi?!” ifadelerşine yer verdi.