×

Eskişehirspor'un sesini duyan var mı?

Geçtiğimiz sezon yaşanan transfer cezası yüzünden, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Es Es’de, yeni sezon öncesi aynı tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

12 futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması ve bazı önemli oyunculara ciddi teklifler gelmesine rağmen, yönetim bu isimleri elde tutmak için çaba göstermiyor.
 
Tehlikeler kapıda
Tarihinin en sancılı sezonlarından birini geçiren Eskişehirspor kulübünü, daha büyük tehlikeler bekliyor. Sezona iki dönem alınan transfer cezası ile başlayan ve eski oyuncuları elde tutarak ligde kalmayı başaran Eskişehirspor’da, mevcut yönetim 6 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu beklediği için, kulübü kaderi ile baş başa bırakmış durumda.
 
Muhattap yok
12 futbolcunun 6 gün sonra serbest kalacak olmasının yanı sıra, sözleşmesi devam eden önemli oyuncuların da, kulübe ihtar çekerek serbest kalacakları günü beklediği bu günlerde, birçok kulübün peşinden koştuğu fakat buna rağmen Eskişehirspor’da kalmak isteyen Dorukhan Toköz, Furgan Polat ve Semih Güler gibi oyuncular ise, kendileri ile görüşecek yönetici bulamadığı için, kulüple olan bağlarını kesme noktasına geldi.
 
Serbest kalacaklar
Diğer taraftan alacakları ödenmediği gerekçesi ile kulübe ihtar çeken Hasan Ayaroğlu, Hasan Hüseyin Acar ve Ömer Faruk Canbirdi gibi oyuncular ise, iki hafta sonunda alacakları ödenmediği taktirde serbest kalacak.