×

Eskişehirspor'un önündeki en büyük engel bu!

Devre arasında transfer yasağını kaldırmak için harekete geçen Eskişehirspor yönetiminin önündeki en büyük engel Trabzonspor dosyası. Ne borcunda indirim yapan ne de transfer yasağını kaldırmak için imza vermeye yanaşmayan Trabzonspor’un dosyasını kapatmak için yönetim tüm şehirden destek bekliyor.

Erkan Zengin’in transferinden Trabzonspor’a 420 bin Euro borçlanan Eskişehirspor bu borcu kapatmak için destek bekliyor. www.dosyakapat.com sitesini hayata geçiren ve camiasından bağış bekleyen Eskişehirspor yönetimi ara transfer döneminde kulübün önündeki en büyük engeli aşmak istiyor. Siyah Kırmızılı yönetim dün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak camiaya bir kez daha seslendi.

33 milyonluk dosya kapandı
Eskişehirspor yönetimi, “Eskişehirsporumuzun kurtuluşu için son 4 ayda 33 milyon 800 bin değerinde dosya kapatıldı. Trabzonspor dosyası için gereken 6 milyon tutarının henüz başındayız. Bir oluyoruz, biz oluyoruz geleceğimizi kurtarıyoruz. Yeniden “BİZ” olarak umudun ışığını yakmak, takımımızı ayağa hep birlikte kaldırmak için, sen de destek ver!” ifadelerine yer verdiği bir paylaşımda bulundu.