×

Eskişehirspor’un önünde 13 aday var!

İç transferde şimdiye kadar 7 futbolcuya imza attıran Eskişehirspor’da teknik direktörün kimin olacağı merakla bekleniyor. Yönetimin tam 13 aday üzerinde çalışma yaptığı öğrenilirken bu belirsizliğin bu hafta bitmesi bekleniyor.

Önce Tolga Yakut sonra Berkay Tanır’ı takımda tutmayı başaran Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz gün ise tam 5 futbolcuyu takımda tuttu. Başta kaptan Hasan Ulaş Uygur, Selman Çiftkanatlı ve Bedirhan Akçay ile sözleşme uzatan Es Es Kaan Gaman ile de 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Siyah Kırmızılı yönetim son olarak defans oyuncusu Sezgin Çolpan’ı da takımda tutmayı başardı ve genç futbolcuya iki yıllık sözleşme imzalattı.

Var sıcak bakıyor
Eskişehirspor’da iç transfer harekatı yaşanırken teknik direktör belirsizliği sürüyor. Arayışlarını sürdüren Siyah Kırmızılı yönetim öncelikle İlhan Var ile temasa geçmişti. İlhan Var’ın Es Es gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yönetim daha sonra Önder Karaveli ile görüşmelere başlarken Karaveli’yi Beşiktaş’ın bırakmak istememesi nedeniyle bu anlaşma çıkmaza girmişti.

Tam 13 aday var
Yönetim adaylar konusunda ise ince eleyip sık dokuyor. Yönetimin tam 13 aday üzerinde çalışma yaptığı ve bu hafta içinde kararını vereceği öğrenildi. Başkanvekili Erkan Koca yaptığı açıklamada, “Camiamız hiç merak etmesin en kısa sürede hocamızı belirleyeceğiz. Daha önce de söylediğimiz gibi genç futbolcularımızın potansiyelini en üst seviyeye çıkartacak bir hocayla anlaşmayı istiyoruz” dedi.