×

Eskişehirspor'un mevcut kadrosu...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcularına Boluspor maçı sonrası “Gelin mayıs ayına kadar kader bildiği yapalım ve Eskişehirspor’umuzu ligde tutalım” ifadelerini söylediğini belirten Özer mevcut kadronun çıkış yakalayacağını söyledi.

Eskişehirspor haberleri: BeIN Sports’a konuşan Özer şunları söyledi; “Herkesin bildiği üzere transfer yasağımız var. Mevcut kadromuzda da federasyona ayrılmak için başvurmuş oyuncularımız var. Ben bu takımın başına yeni geldim ama şunu söyleyebilirim mevcut kadro tutulursa, biz rahatlıkla kalırız. Gerçekten karakterli ve düzgün oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu kaliteli isimlerle ikinci yarıda çok çalışarak çok mücadele etmemiz gerekiyor. İşimiz hiç kolay değil”.

Başkası yaşasaydı yok olurdu

“Eskişehirspor’un yaşadıklarını herhangi bir kulüp yaşamış olsa yok olurdu. Bu kulübün yöneticileri bu şehrin öz evlatları. Kulübün her zaman arkasında yer alan bir taraftar kitlemiz var. İyi ki böyle bir taraftar yapısına sahibiz. Geldiğimden beri gördüğüm bir tablo var. Taraftarından, yöneticisine herkes bu kulübü yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Ben ve ekibim de bu mücadeleye dahil.

Kaliteli kadroya sahibiz

“Yöneticilerimiz kadronun tutulması için çok çalışıyorlar, çok mücadele ediyorlar, ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz gerçekten kaliteli bir kadroya sahibiz. Mevcut kadro elde tutulursa ikinci yarın çok iyi bir çıkış yakalayabiliriz. Ben oyuncularıma şunu söyledim, ‘Gelin mayıs ayına kadar kader birliği yapalım ve Eskişehirspor’umuzu ligde tutalım.’ Bunu da başarmak istiyoruz.”