×

Eskişehirspor’un kurtuluşu için...

Eskişehirspor Teknik direktörü Coşkun Demirkan, twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Zor günleri atlatacaklarını söyleyen Demirbakan taraftardan destek istedi.

Eskişehirspor haberleri

Ligde art arda aldığı kötü sonuçların ardından puan sıralamasında son sırada bulunan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Coşkun Demirbakan twitter hesabından açıklamalarda buldun. Camianın zor durumdan kurtulacağını belirten Demirbakan, “Başka yanan yerlerde vardı... Ama biz yıllarımızın geçtiği doğduğumuz tarihi binayı kurtaralım dedik.. Yangının içindeyiz uzun sürebilir ancak sonunda sevenlerinin de yardımları ile kurtaracağız” dedi.

Son alınan Akhisarspor maçı sonrası da iddialı bir açıklamada bulunan Demirbakan, çalıştırdığı takımların küme düşmediğini ve Eskişehirspor’un da bu durumdan kurtulacağını söyledi. Taraftarlar, Demirbakan’ın attığı twetin altına destek mesajlarıyla cevap verirken deneyimli antrenöre bir kez daha güvendiklerini dile getirdiler. Demirbakan, hafta boyunca oyuncularını Giresunspor karşılaşmasına hazırlayacak.