×

Eskişehirspor'un kasasına ne kadar girecek?

Eskişehirspor Kulübü ile Bitci.com arasında imzalanan Es Es Token projesi hakkında kamuoyu bazı soruların cevaplanmasını istiyor

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Kulübü ile Bitci.com arasında imzalanan Es Es Token projesi hakkında kamuoyu bazı soruların cevaplanmasını istiyor. Özellikle taraftarlar, bu projeden Eskişehirspor’un ne kadar para kazanacağını, ayrıca daha önce kulübün kasasına paranın girip girmediğini merak ediyor.

İki proje imzalanmıştı
Maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan Eskişehirspor’da yönetim kulübe mali kaynak sağlanması için çeşitli projeler geliştirmiş ve bu yönde iki önemli imza atmıştı. Es Es Token ve Eskişehirspor Hatıra Ormanı projesinde geçtiğimiz hafta imzalar atılırken özellikle camia token konusunda bazı soruların cevaplanması istiyor. Taraftarlar kulübün nasıl bir anlaşma yaptığını ayrıntılı bir şekilde cevaplanmasını bekliyor.

Kasaya para girdi mi?
Taraftarlar, Eskişehirspor’un bu projeden ne kadar para kazanacağını merak ediyor. Ayrıca, camia şimdiye kadar bu anlaşmadan önce veya sonra kulüp kasasına para girip girmediğinin sorunun cevaplanmasını istiyor. Şeffaflık konusunda her zaman hassas olduklarını söyleyen yönetimin, Es E token ve hatıra ormanı projesi konusunda kamuoyunu daha fazla bilgilendirilmesi bekleniyor.